Hur stor är den kosmetiska paketmarknaden!

Hur stor är den kosmetiska paketmarknaden!

Enligt "2017 Baidu hudvård bransch rapport", hudvård och akne borttagning stod för 29%, vitare och fräkna svarade för 27%, följt av rengöring 10%, fuktgivande 9% och anti aging 7%. Av alla fördelar var den gamla efterfrågan fortsatt den första i tillväxtlistan, en ökning med 49% under samma period.


Under de senaste 12 månaderna är den genomsnittliga dagliga sökningen på 5 miljoner 400 tusen gånger, 66% av sökningen inte relaterad till märket med allmänna ord och upprätthöll en tillväxt på 17% under det senaste året. När allt kommer omkring har hudvårdsindustrin en lång historia, omfattande och djup, gammal och ung salta, eller hur? Samtidigt utförs endast 38% av all sökning efter allmänna ord till specifika produkter.


Av alla generiska ord var den högsta andelen av icke-produktord 56%, och de vanligaste frågorna var orsakerna till långa pox, hur man sänker påsarna under ögonen och hur man blir vit. Rangerad andra i branschen är en allmän term, som "läppar runt Changdou", "sluten akne", "karbunkel", har inte funnit att frågorna blir mer och mer exakta. (här en förskuggning). Och den tredje är branschens ord till munnen, inklusive en mängd erfarenhetsutbyte, till exempel "hudvattenbrist hur man gör det snabbaste vattnet".


I alla produkter är masken förblir ledande och upptar 34% av produktens andel, och återhämtningen är 13% större än under samma period. Medicinsk skönhet Sky Regiment steg till andra, en stark utmaning. 345 är upptagen av solskyddsmedel, essens och rengöringsmedel. Top5-produkten har den snabbaste ökningen i kärnan och når 59%.