Hur att kontrollera färgen på kosmetiska flaskor

Hur att kontrollera färgen på kosmetiska flaskor


Det är väl känt att kosmetiska glasflaskor, förutom deras bra tätning prestanda, stabil kemiska egenskaper, och olika former och färger, kan användas som olika high-end kosmetika förpackningar. Det kan ses att färgen på kosmetiska glasflaskor är mycket viktigt och det är relaterade till kvaliteten på kosmetiska glasflaskor.


Under normala omständigheter, färgen av kosmetiska glasflaskor är också benämnd som ”svavel carbon” färgning, men kolet däri endast en reducerande roll och deltar inte i färg. De som verkligen bestämmer färg är svavel. I glas smältan, svavel är i form av svavelväte S2 - järn i glas råvaran ger sig i form av Fe3 + och Fe3 + och S2-joner används som markör för att mäta färg center koncentrationen, som bestämmer glaset. Färg djup.


För kosmetiska glasflaskor, är kvaliteten inte bara bestäms av den inneboende kvaliteten på produkten, men också observerats från utsidan, så färg processen är kritisk. För att kunna kontrollera färgen på kosmetiska glasflaskor, måste vi överväga dem från flera aspekter, eftersom de omfattas av olika villkor, från kvaliteten på råvaror, andelen råmaterial till smältning av alla aspekter av bildandet av färg kommer att ha en viss påverkan. Därför, för att kontrollera dess färgstabilitet, det är nödvändigt att rationellt styra olika aspekter och strikt kontroll många aspekter av produktionen av kosmetiska glasflaskor.