Anpassad tryckt Ziplock Stand Up Luktprovfolie Mylar påse Barnsäker utgångsväska med fönster

Dessa luktbeständiga väskor har en ogenomskinlig svart front med utrymme att skriva på medjuaina-belastning och ett transparent klart stöd för enkel visning av innehållet. Denna mylar dragkedja kan snabbt stängas med zip-funktionen eller kan värmeförseglas för att göra dem barnresistenta. den unika lamineringsprocessen, dessa mylarpåsar tål de hårda temperaturerna vid frysning och kokning. Standard blixtlås med topplås - värmeförsegling för att göra barnresistent 3.4 "X 4" rymmer upp till 1 gram. Mylar säkert och säkert sätt att transportera dina mediciner.

Produktinformation

Barnsäkerhetsburk för marijuana* Lukta bevis mylar väskor

* 1g, 1 / 8oz, 1 / 4oz, 1 / 2oz, 1oz luktbeständiga mylar-påsar
* Material: PET / VMPET / LLDPE med dragkedja

* Bra transparens, låg densitet;
* Ej giftigt, smaklöst. FDA-fri;
* Bekväm, vattentät, korrosionsskydd;
* Hållbar, lätt, miljövänlig;


Våra högkvalitativa barriärväskor är tillverkade av marknadens bästa mylar med en tjocklek på 5 mil och finns i olika storlekar. Förvara upp till 1 kilo marijuana-blomma eller ätbara ämnen i dessa eleganta värmeförseglade mylar-barriärväskor. Dessa barriärväskor är utformade för enkel användning och har bekväm återförslutningsbar förslutning. Dessa barriärväskor är den perfekta basen för att märka din blomma, ätbara ämnen eller koncentrat och den återförslutningsbara förslutningen skyddar produktens styrka, tätar i friskhet och förhindrar risken för läckage.

JX Packaging är din främsta källa för det absolut bästa inom cannabisblommaförpackningar, koncentratförpackningar och ätliga barriärpåse-förpackningar till bästa bransch. Alla våra förpackningsprodukter är helt anpassningsbara för att passa dina varumärkesbehov. Få ett anpassningsförslag!


barnsäker burkar

正在 上传 ...弹跳 瓶 详情 页 0正在 上传 ...89正在 上传 ...

svart barnsäker burk

fotobank (1)

Hot Tags: anpassad tryckt ziplock stå upp luktbeständig folie mylar påse barnsäker utgång väska med fönster, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, märken, bulk, i lager

Skicka förfrågan

Du kanske också gillar