Luktsäker 5g 50g 70g 110g plätering glas barnresistenta breda munburkar

Barnsäkra glasburkar De klara glaskoncentratbehållarna är tillverkade av ett tjockt glas som passar perfekt ihop med ett barnsäkert lock. Gratis design!

Produktinformation


Barnsäker burk
2

smell proof jarLuktsäker plätering glas barnsäker burk:

JX-förpackningen har tydliga breda munburkar i glas i kombination med svarta barnsäkra kupollock för en certifierad barnsäker tätning. De barnsäkra glasburkarna har hög klarhet för att visa upp produkter och har en bred öppning för enkel fyllning och dispensering. De svarta kupollocken måste skruvas fast ordentligt för att den barnsäkra tätningen ska fungera och kan tas bort genom att trycka ner under svarvning. Tänk på dessa glasburkar och distinkta barnsäkra kepsar för att skapa en rad CBD-produkter, cosmeceuticals och mer som uppfyller förpackningskraven inom en rad olika branscher.

Barnsäkert lock:

Plätering av glas breda munburkar i kombination med vita barnsäkra kupollock erbjuder ett distinkt och rent utseende som skiljer sig från andra barnsäkra alternativ och har extra säkerhet för produkter som kan bestå av CBD-krämer, nutraceuticals och mer. Kepsarna är certifierade barnsäkra för att uppfylla förpackningsreglerna inom flera branscher och är utformade för att passa den speciella gängningen av glasburkarna. De lila kupollocken måste skruvas fast ordentligt för att den barnsäkra tätningen ska fungera och kan tas bort genom att trycka ner under svarvning.

child proof jar 1

Hot Tags: luktsäker 5g 50g 70g 110g plätering glas barnbeständiga breda munburkar, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, varumärken, bulk, i lager

Skicka förfrågan

Du kanske också gillar