Aluminiumslangar bearbetas på detta sätt och Utseendet är fördubblat

Aluminiumslangar bearbetas på detta sätt och utseendet fördubblas
Som vanligt förpackningsmaterial används aluminiumslang i förpackning av lim, tandkräm, kosmetika och andra produkter. Bearbetningstekniken som antagits för egenskaperna hos det fyllda innehållet och de olika användningarna av aluminiumslangarna kommer emellertid också att skilja sig åt. Dela idag tre stora bearbetningstekniker som gör att aluminiumslangar kan vara estetiskt tilltalande!
Först märkning

Märkning, det vill säga den ursprungliga designen av mönstret, texten etc., först tryckt på papper, och klistra sedan in klistermärkena manuellt på aluminiumslangen. I avsaknad av ny bearbetningsteknik är märkningen den mest använda, eftersom den är mer flexibel och kan appliceras på alla storlekar av aluminiumslangar, med diametrar så små som 8 mm och så stora som 50 mm. På grund av artificiell produktion och bearbetning är det emellertid inte lämpligt för massproduktion och har vissa begränsningar.
För det andra, offsettryck

Offsettryck är en typ av litografi, som använder gummit (filt) för att överföra grafiken på tryckplattan till utskriften på tryckmaterialet. Offset kan producera skarpa och skarpa bilder i ett stort antal hastigheter, och det kan utnyttja prickar fullt ut och skriva ut rika flerlagsfärgseffekter, men offsettryck kräver aluminiumrör med en diameter av 11,5 mm eller mer för att kunna producera ;
Tredje, hett stämpling

Hot stämpling, användningen av värmeöverföringsprincipen, metallplattauppvärmningen, folien, tryckt på aluminiumslangen, präglad med guldtext eller mönster. Efter att produkten förgyllts är mönstret klart, vackert, färgstarkt och iögonfallande, och det är slitstarkt och väderbeständigt. Emellertid ses bronsprocessen allmänt sett i produktionen av kosmetiska aluminiumslangar för att framhäva den estetiska känslan; eller för att markera varumärken och varumärken kommer bronzing processen att väljas.
Varje sorts bearbetningsprocess har en annan effekt på produktförpackningen. Vilken typ av bearbetningsteknik som antas beror huvudsakligen på många faktorer som aluminiumsslangens storlek, användningen av produkten, fyllnadsmaterialets innehåll och den effekt som handlaren vill uppnå. Men oavsett vilken typ av bearbetningsteknik som appliceras på tillverkningen av aluminiumslang, är det att lägga till färg och skönhet åt produkten.