Tom kosmetiska flaska återvinning Heat Wave

I andquot; låg kol economyandquot; och andquot; låg kol lifeandquot; stora värme idag, fler och fler människor och organisationer som är inblandade i orsaken för miljöskydd, att skapa gröna hem bidra styrka. Som skapar vackra kosmetika, är först, genom en mängd olika unika sätt att uttrycka stöd för miljöskydd och återvinning av tomma flaskor för kosmetika är en av de mest direkta och vanligaste metoden.

Igår, det kinesiska berömda PBA naturliga kosmetiska varumärket lanserades andquot; din tomma flaskor för kosmetika, återvinner vi; du göra miljöskyddet, betala usandquot; miljöskyddsverksamhet, inte bara återvinna detta tomma kosmetiska märke och andra märken av kosmetiska flaskor är återvinningsbara, således utfärda av cirkla av kosmetiska bekymmer.

Miljöskydd är av stor betydelse

Arrangörer, PBA kosmetika företag direktör Ms Wang Kezhen sagt, inte bara i kosmetikaindustrin, för närvarande i en mängd andra branscher, med mjuk eller hård plast f÷rpackningar av plast är mycket stor, om effektivt återvinning, miljö enligt självklart.

Dock finns det bara en mycket liten del av detta kosmetiska märke kosmetika flaska återvinning verksamhet bars ut, mestadels begränsas för att återvinna deras kosmetiska tomflaska varumärke. andquot; jag tror det blir mer och mer kosmetika märken tillkom, arbeta tillsammans för att skapa en koldioxidsnål miljövänliga gröna levande, andquot; säger Ms Wang Kezhen.