Glasblåsare, Innovation stimulera efterfrågan

I glas förpackningsindustrin är innovation nyckeln till att skapa nya affärer. BormioliLuigi (BL), beror den senaste tidens framgången på att fortsätta att koncentrera resurser till produktforskning och utveckling. För att producera parfymflaska med en propp av glas, företaget förbättrat maskiner och utrustning, och också minskar produktionskostnaderna. Under tidigare år, företaget har för USA Bond NO. 9 och lag, Cartier parfym företaget skapade en ny stil av parfymflaskor är en annan utveckling projekt kommer att slutföra dekoration runt glaset, denna nya teknik tillåter tillverkare att producera flera form flaskor, inte som tidigare bara etsade en i taget. I själva verket Etchaubard påpekade att denna produktion är mycket roman, finansieringen #39; t hitta liknande produkter på marknaden. Han kommenterade också: andquot; den nya tekniken är alltid en mycket viktig sak, vi hittar alltid ett sätt att visa våra produkter. I varje av våra 10 idéer, kan oftast med 1 idéer omsättas i praktiken. andquot; BL har också bevittnat starka tillväxttakten under de senaste åren, uppskattningar affärsvolymen ökade med 15%, företaget nu är Italien en ny glasugn.

Samtidigt sa en annan rapport Spanien det finns A1-glas, ett litet glas tillverkare, glasbehållare med en årlig omsättning på 6 miljoner USD, varav 2 miljoner dollar består av 8-timmars produktion av 1500 glas halvautomatisk utrustning skapade av $4 miljoner består av varje dag kan producera 200 000 enheter av automatiserad utrustning för att skapa och #39;. Organet #39; s Marketing Manager, Albert kommenterade: andquot; två år sedan, med försäljning ner, men kraftigt förbättrat den övergripande situationen för några månader sedan, varje order. Ofta är fallet, business är bra och dåligt, aldrig är statisk. andquot;

Under inflytande av de Rosier gånger, a, Alelas. Objektiv för en automatisk blow-nya maskiner, företag som använder den nya tekniken till Frankrike makeup blomma Parfym flaskor crystal designföretag. I detta sätt, Albert förväntas, kunder veta om denna nya teknik, de kommer att älska denna stil av parfymflaskor.

Tillsammans med djupet i den tekniska innovationen, innovation för att främja staden, utvecklingsfaktor, kosmetika och professionell produkt, dess utveckling vision är optimistisk, som glas förpackningsindustrin, är också bra. I området i närheten finns det hopp.