Mjölk hudvård metod

Mjölk hudvård metod


Mjölk är en mycket vanlig näringsdrink i våra liv. I dag möter inte bara mjölkens näringsbehov, det är också en oumbärlig hudvårdsprodukt för vacker hud. Användning av mjölk för att vitna och fuktar huden, dess hudvårdseffekt är mycket bra, och det kan hjälpa huden att återfuktas och fuktar huden.


1.Mjölk + Olive Oil - Whitening Anti-Aging


Som vi alla vet har förutom mjölk olivolja också en mycket kraftig hudeffekt, och kombinationen av mjölk och olivolja kan hjälpa huden till fina linjer och fläckar, förbättra hudens elasticitet, göra huden mer känslig och vit.


Alla kan förbereda lämpliga mängder mjölk och olivolja, tillsätt lämplig mängd olivolja till mjölken och blanda sedan de två jämnt. Ta ett rent maskeringspapper och dra det i blandmjölk och applicera det direkt på ansiktshuden. Tjugo minuter senare, skölj ansiktet med rent vatten. Hyppig blandning av hudvård med mjölk och olivolja kan effektivt hjälpa huden att blekna fläckar och fina linjer. Medan blekning av huden kan det också bekämpa hudåldring.


2.Mjölk + Ätbart Salt - Ta bort mörka cirklar


Mjölk kan inte bara effektivt fukta ansiktshuden, det kan också hjälpa näring ögonhuden, avlägsna mörka cirklar, späda ögonpåsarnas fina linjer, mjölken har en mycket bra fuktighetseffekt. Du kan förbereda en ordentlig mängd mjölk, tillsätt lite ätbart salt till mjölken, blanda och rör om tills det ätbara saltet är helt upplöst i mjölken, dra sedan bomullen i mjölken blandad med ätbart salt och slutligen sätta bomullen i ögat Efter 20 minuter avlägsnas det från huden och tvättas av med varmt vatten. Denna metod kan effektivt hjälpa ögonhuden att avlägsna mörka cirklar och eliminera ögonödem.