0.35oz Parfym glasrulle på flaskor

JX Bottle & Packaging -JX pack har utökat vårt urval av roll-on flaskor till att omfatta ett brett urval av plast- och glasalternativ.

Produktinformation

Produkt Spotlight-Roll på flaskor

Parfymglasrulle på flaskor:

När du förpackar små volymer parfymer för prover, resestorlekar med mera, välj glas rulla på flaskor med plastlock. Vi erbjuder klar glasrulle på flaskor i stilar som kan skapa avancerade förpackningar med hög hållbarhet och enkel applicering. Dessa rullar på flaskor glider över nacke och handled, vilket skapar en aromatisk luktande aura runt kunderna.

Glasrulle på flaskor för parfymer:

I runda stilar välj .35 oz storlekar i klar glasrulle på flaskor med ett urval av kepsfärger. Dessa glasrullar på flaskor är parade med naturliga PE-höljen med polypropylenrullbollar. När glasrullen har fyllts på flaskor placerar du PE-höljet i nacken och knäpper sedan rullkulan på plats för en säker passform och stadig applicering. De släta sidorna av rullen på flaskor gör det enkelt att märka eller silkesscreening för att enkelt visa dofterna förpackade i dekorativt.

-1_01

Hot Tags: 0.35oz parfymglasrulle på flaskor, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, varumärken, bulk, i lager

Skicka förfrågan

Du kanske också gillar